Links Logo Rechts
FotoFoto
Content
U bevindt zich hier: Home Verhuur Informatie
Informatie

HET VERBIJF IN ‘DE KAFHOEK’

Verblijf in een CJT-huis  

Het CJT en de huisverantwoordelijke wensen uw jeugdgroep van harte welkom in “DE KAFHOEK”.
 
Het huis blijft onder de leiding van de huisverantwoordelijke. Zij zijn gemachtigd toezicht uit te oefenen op het gebruik van de hoeve. Wederzijds respect leidt tot een goede samenwerking.
 
Bij aankomst wordt aan de huisverantwoordelijke een waarborg van 125 € (zomer 250 €) betaald voor de verrekening van de energiekosten, de eventuele schade en/of schoonmaak. De laatste dag worden de gemaakte kosten afgerekend (waaronder elektriciteit, propaan en water), dit bedrag wordt afgehouden van de waarborg. Het resterende bedrag wordt teruggestort binnen de maand.
 
Wanneer de huisverantwoordelijke vaststelt dat het verblijf een feest is of een andere niet sociaaltoeristische activiteit en als dit niet op voorhand werd gemeld, is hij gemachtigd een hogere waarborg te vragen, de toegang tot het huis te ontzeggen of de groep tijdens het verblijf aan de deur te zetten.
 
Voor het gebruik van de hoeve wordt het materiaal, aan de hand van een inventaris, nagekeken. Opgemerkte schade wordt onmiddellijk gemeld aan de huisverantwoordelijke.
 
De lijst van alle deelnemers (naam, adres en geboortedatum) wordt op de eerste dag (of avond) aan de huisverantwoordelijke bezorgd. Energie (propaangas, water en elektriciteit) is exclusief.
 
De uren van aankomst en vertrek, zoals vermeld in het contract, dienen gerespecteerd te worden. 

Na het verblijf wordt de evaluatiekaart ingevuld en naar het CJT teruggestuurd.
 
De maximumcapaciteit van het huis mag NOOIT overschreden worden. Bij niet naleving kan de huisverantwoordelijke een meerprijs aanrekenen voor de overlast.
 
De Kafhoek heeft een maximumcapaciteit van 40 personen. Tenten kunnen niet bijgeplaatst worden.

 
Onder